dimecres, 22 d’abril del 2020

Propostes de música i aula d'acollida per 3r i 4t

Aula d'acollida:

Aquesta setmana des de l'Aula d'Acollida us proposo una tasca relacionada amb la festivitat de Sant Jordi que celebrarem el dijous 23 d'abril. Això sí, aquest any amb unes circumstàncies una mica especials, sense sortir de casa. Però no per això hem de perdre l'essència i l'alegria d'aquesta festa. La rosa és l'element més representatiu. M'agradaria que us animeu a fer una. Us deixo aquest enllaç per confeccionar-ne una. Si no teniu paper de color vermell, podeu pintar un de blanc i si no teniu cola líquida, us servirà igual una de barra.


Això és només un exemple, en trobareu moltes més idees a Pinterest, You Tube o inventar-les vosaltres mateixos. M'agradaria veure les vostres roses i que guarniu finestres i balcons!

Els llibres i contes també tenen un paper protagonista i és per això que us proposo aquest petit repte. Els i les mestres de l'escola hem elaborat un vídeo de la llegenda de Sant Jordi us deixo l'enllaç per si encara no l'heu vist.


M'agradaria que vosaltres us inventeu una petita història o un conte a partir d'objectes que hi tingueu a casa, ninos, titelles... i si és possible que ho graveu amb el mòbil. Us deixo un enllaç d'un conte molt divertit "La iaia no viu sola" d'una mà de Contes" que fa servir objectes quotidians que molts d'ells els tenim a casa. 


Animeu-vos i compartiu-me els vostres vídeos!

Música:

TREBALLEM VIVALDI I PREPAREM SANT JORDI!

Vas fer el musicograma de la Primavera de Vivaldi?
Doncs et proposo que contestis aquestes preguntes:
   
    * Per què hi ha diferents flors?
    * Per què hi ha diferents grandàries de flors?
    * Quin instrument és el més important en aquesta obra? Per què?
    * Has sentit algun instrument que no sigui de corda?
    * Tanca els ulls i imagina't el paisatge que va inspirar a Vivaldi.

S'acosta Sant Jordi i no podem deixar-lo passar sense cantar les seves cançons.
Et proposo que escoltis aquesta, l'aprenguis de memòria i apuntis la tornada en un full: Drac, fuig d'aquí...  l'ensenyis a la teva família i la pugueu cantar tot junts. 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada