dilluns, 20 d’abril del 2020

4t: Activitats setmana del 20 al 24 d'abril

Benvolguts alumnes,

us escric per fer-vos saber que cap al final d'aquesta setmana us convocaré per fer una videoconferència en què parlarem de com treballarem aquest tercer trimestre.

També us faig saber que aquesta setmana teniu tres tasques a realitzar, com sempre les trobareu al Moodle i al blog de cicle mitjà. Però, qui vulgui, a partir d'ara trobarà també la feina com a document del Google Drive. Aquesta feina la trobareu en un enllaç que us enviaré al vostre correu electrònic. Si treballeu directament al Drive, jo puc veure en tot moment que esteu fent i anar corregint sobre la marxa. També ens estalviem que cada activitat que feu s'hagi d'enviar. De totes maneres, ja en parlarem per videoconferència si teniu dubtes. Qui no tingui accés a un ordinador o a Internet, pot fer les tasques a una de les llibretes de classe o a la llibreteta petita. No hi ha cap problema.

Per últim, m'agradaria recordar als alumnes que ja ha començat el tercer trimestre i, per tant, totes les tasques que aneu fent compten per la nota final. Intenteu portar la feina al dia, perquè quan ens reunim per videoconferència la comentarem i la corregirem.

Ànims!! Ens veiem molt aviat!

Activitat 1  Per fer aquesta activitat no cal que busqueu informació a Internet. M'agradaria saber quins coneixements teniu sobre el tema.

Activitat 2   Per fer aquesta activitat i trobar la inspiració podeu buscar les cançons a Internet, escoltar-les, cantar-les, ballar-les... 

Activitat 3  Aquesta activitat s'ha de fer amb el llibre i la llibreta de matemàtiques. Resoldrem els dubtes i la corregirem entre tots el dia que ens reunim per videoconferència.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada