diumenge, 14 de juny del 2020

4t: activitats de la setmana del 15 al 19 de juny

Benvolguts alumnes,

Aquesta serà l'última setmana del curs i, per tant, us proposo una setmana una mica diferent. L'hem d'aprofitar al màxim i, per això, us proposo fer dues petites tasques que, com sempre, trobareu al Moodle, al blog i al Drive. 

Aquestes tasques les explicaré a les classes del dilluns i dimarts. Seran tasques d'autocorrecció, ja que al final de la setmana us penjaré les respostes al Moodle. Al final de les classes de dilluns i dimarts, tindreu una estoneta per fer preguntes sobre la recollida del material i les notes del dimecres. Els vostres pares es podran unir i preguntar aquells dubtes que tinguin.

El dimecres és el dia que un dels vostres pares i vosaltres, si voleu, podeu venir a l'escola a recollir el vostre material, les notes i els deures d'estiu.

Cap al final de la setmana, a les classes de dijous i divendres resoldrem dubtes de les vostres notes, dels deures d'estiu... i ens acomiadarem, ja que per davant us espera tot un estiu ple de diversió i alegria, que us ha de servir per continuar aprenent i recarregar piles. El pròxim curs us espera amb moltes ganes, força i il·lusió!

Aquesta setmana tornem a l'horari habitual. El dilluns i dijous es connectarà el grup 1 i 2. El dimarts i divendres el grup 3 i 4. Us deixo l'enllaç a l'horari del Drive, perquè sempre ho pugueu consultar: 
https://docs.google.com/document/d/1ufhb1R9eQ4EsspJ542yUU47YifGs2NalZ7xKODKQ9Cg/edit

Molta força i energia per aquesta última setmana de curs!!


Activitat 25


Per fer aquestes activitats en castellà necessites el llibre i la llibreta d'aquesta assignatura. 


Activitat 26



Per fer aquestes activitats necessitaràs el llibre i llibreta de matemàtiques i anar seguint les passes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada