dimarts, 14 d’abril del 2020

Prosposta d'activitat per als nens i nenes de 3r


Bon dia nens i nenes,

Espero que estigueu totes i tots molt bé i que hagueu passat una bona Pasqua. 
Com a hores d'ara estaríem fent el projecte del cos, avui us deixo unes activitats relacionades amb el projecte per tal que investigueu una mica. 

1. Penseu amb els vostres animals preferits i feu una llista de coses que fem tant els humans com els animals. Anoteu-les a la llibreta i contesteu les preguntes. 

  • En què ens assemblem? Quines funcions vitals fem tots els éssers vius? I llavors, perquè som éssers vius? 


2. Una de les funcions vitals que realitzem els éssers vius, és la funció de relació. A més a més, hi ha un grapat de sensacions relacionades amb aquesta funció. Ara imagineu que sou en aquest parc d'atraccions:




Els ulls veuen els colors de les atraccions i us vénen ganes de pujar-hi. L'orella capta la música i sentiu alegria. L'olor de menjar que us arriba fins al nas us fa venir gana. I la calor us fa descordar la jaqueta.

  • Quins sentits del cos es posarien en funcionament si pugessis a la sínia? I si us acostéssiu a la paradeta d 'entrepans?
  • Has sentit mai a parlar dels sentits? Investiga una mica sobre els sentits i escriu a la llibreta quants n'hi ha, què fa cada un d'ells i quin és l'òrgan que realitza la funció. Exemple:
    - La vista: l'úll és l'encarregat... 

La setmana que ve us posaré més activitats relacionades amb el projecte. 
No oblideu que també heu de llegir una estoneta cada dia i que trobareu moltes més activitats a les propostes que us anem deixant al bloc. Una abraçada!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada