diumenge, 26 d’abril del 2020

4t: Activitats de la setmana del 27 d'abril al 3 de maig

Benvolguts alumnes,

us escric per fer-vos saber que cap al final d'aquesta setmana a la classe que farem el dilluns i el dimarts necessitareu tenir a mà un estri de mesura (regle, cinta mètrica...), també el llibre i llibreta de matemàtiques i les activitats que us penjo a continuació.

Com la setmana passada, teniu tres tasques a realitzar, com sempre les trobareu al Moodle, al blog de cicle mitjà i al Drive.

Com ja vam quedar a l'última videoclasse, a la classe del dilluns i dimarts us explicaré com fer aquestes activitats. I a la classe del dijous i divendres les corregirem i les comentarem.

Aquesta setmana, com que el divendres és festa, farem uns petits canvis en els horaris. La classe del dijous, passarà a ser el dimecres. I la classe del divendres passarà a ser el dijous. Només aquesta setmana!

Fins aviat!


Activitat 4. Per fer aquesta activitat hauràs de posar a prova els teus coneixements i exercitar molt el cervell.

Activitat 5. Per fer aquesta activitat hauràs de llegir detingudament la lectura i els enunciats. Després, fes els exercicis al Drive o a la llibreta de català. Recorda que a la llibreta has de posar data llarga, data curta, títol i enunciats.

Activitat 6. Per fer aquesta activitat segueix pas a pas les indicacions!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada